Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/27/d683922078/htdocs/amics/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Amics de Punta Nati a LITHICA dia 3 de Setembre

A partir de les 19 hores diumenge dia 3 de setembre, tindrà lloc a LITHICA, Pedreres de s’Hostal, una festa organitzada pels AMICS de PUNTA NATI.

Hi haurà, música, poesia i també un audiovisual de Punta Nati….

Amics,

Volem celebrar amb vosaltres l’any de vida d’Amics de Punta Nati i convidar-vos a la Nit de Punta Nati a Líthica que tindrà lloc el diumenge, 3 setembre de 2017, a partir de les 19.30h.

Els Amics de Punta Nati celebrem l’any de vida amb una nit festiva i reivindicativa el proper diumenge 3 de setembre a les Pedreres de s’Hostal de Líthica, que acull Punta Nati per donar suport a la defensa del seu paisatge cultural.

El públic podrà accedir a la Nit a partir de les 18.30h, entrada serà lliure.

19.00h A l’Espai de Pedra en sec de Líthica. Pedra Seca en viu: la paredadora Federica Mahieu farà una sessió explicativa del què són i com es construeixen les parets seques de Menorca.

20.00h Actuacions a la Pedrera de l’Amfiteatre. Instal·lació artística de Nuria Román

Inici de les actuacions d’artistes de Menorca i fora de l’illa que donen el seu suport a Punta Nati a través de la seva aportació artística de música, poesia, dansa i projecció d’audiovisuals.

Comptam amb la presència dels poetes Francesc Florit Nin, Bep Joan Casasnovas, F. López Casasnovas; l’actuació de Ma Àngels Gornès, coral Llunes Brunes, Neus Borrell, Andreu Cardona i Esther Pons, el grup Xalandrí; la dansa d’Art en Moviment i del grup de Butho… i algun més que encara està per confirmar i es pot afegir de forma espontània durant la Nit.

Al bell mig de la festa l’associació Amics de Punta Nati llegirà un manifest on posa de relleu els punts clau de la seva filosofia i acció davant el procés d’implantació del nou parc fotovoltaic de Son Salomó ampliat fins a 114Ha.

L’equip de voluntaris d’Amics de Punta Nati estarà a disposició per continuar informant.

US HI ESPEREM!

Salvem el nostre patrimoni!

Sí al parc fotovoltaic. No a la seva dimensió!