Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/27/d683922078/htdocs/amics/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Lectura dels Contes de Punta Nati

Just abans de la posta de sol, de divendres dia 20 d’Abril, els Amics de Punta Nati i els poetes i escriptors que han participat al Quadern de Folklore núm 119, varen llegir els “Contes de Punta Nati”, i com no podia ser d’altre manera ho varen fer a l’entrada del Far de Punta Nati, un dels llocs més emblemàtics en quant a paissatge, flora i pedra en sec de Menorca.
Gràcies a tots els que vau venir i especialment a: Josep Portella Coll Mela Sanchez Ana Haro Francesc Florit Nin, i una llarga llista de noms i persones més.

Texte de Josep Portella:

Divendres passat ens vam reunir cinquanta persones per celebrar la presentació del Quadern de Folklore 119, que a partir de dimarts trobareu a les llibreries habituals; aquests dies només en la fira del Llibre de Maó i Ciutadella. Fa ser una presentació magnífica en un paratge magnífic i un capvespre magnífic (només faltava que la posta de sol s’hagués avançat en el temps per coincidir amb la presentació). Les gràcies a Ana Haro, a Francesc Florit Nin, a Julieta Oriola, Amics de Amics De Punta Nati, a Pedreres De s’Hostal Líthica, i a tots els amics i amigues escriptors que han aportat la seva creativitat a aquest llibret que ha creat històries de ficció en un paistage tan real com és la tramuntana de Ciutadella. Amb aquesta fotografia de J. Bagur publicada al Diari Menorca i una altra que vam fer allà mateix deixem memòria de l’encontre.