Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/27/d683922078/htdocs/amics/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Amics de Punta Nati, ha realitzat un MANIFEST, perquè ens puguem adherir a ell, recolzant així la defensa i protecció del PAISATGE CULTURAL que és la zona de PUNTA NATI

 

Imprimeix aquests documents i firma el MANIFEST d’estalonament a Amics de Punta Nati:

NOTA: pot imprimir, emplenar i escanejar (fotografiar) aquest document i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic: amicsdepuntanati@gmail.com
També podeu deixar el full d’adhesió a Líthica o al punt on heu recollit el formulari.

 

MANIFIEST                               FIRMES

 

 

 

Recull d’imatges sobre la Nit de Punta Nati a Líthica que va tenir lloc el passat 3 de setembre. Una nit d’emocions i expressió cultural en favor de la protecció de un paisatge de forta identitat menorquina, Punta Nati, així com els artistes que van participar durant la nit per donar suport a la reivindicació.

Volem agrair de tot cor la seva participació i implicació recordant que hi van formar part, començant per Joan Taltalvull en la coordinació i les actuacions (per ordre de sortida) de Xalandrí (música), Bep Joan Casasovas (poesia), Art en Moviment (dansa), Joan López Casasnovas (poesia), Macià Florit-Carta a Nura (projecció), Damià Coll-Punta Nati, el batec de les Pedres (projecció), Florit Nin (poesia i imatge), Companyia de dansa Karbala (dansa), Joan Allès-Adaggio (projecció), Llunes Brunes (música), Dronesky-Punta Nati (projecció).

A Nuria Román per la seva instal·lació de Banderes Blanques per a Punta Nati, com a forma de donar visibilitat a un missatge de pau.

Als voluntaris i voluntàries tan indispensables, a les taules, barra… per la feina… sense ells no hi hauria moviment i energia per moure les pedres.

I a les col·laboracions de les empreses Saniec i Acústic Menorca.

Les imatges són un resum dels diferents moments de la Nit, des de la rebuda per part de Líthica amb Laetitia Lara, seguint per la presentació de la presidenta d’Amics de Punta Nati, Carmela Sánchez i les actuacions dels artistes omplint de màgia i de nova llum les pedreres.

 

Fotografies: Damià Coll i Drako